Meddelelser

11-04-2017
Ændring af startkurs for en aktie i den underliggende aktiekurv for SEB FinansAktier (USD) 2017 for SEB FinansAktier (USD) 2017
22-03-2017
Ændring af startkurs i den underliggende aktiekurv for SEB FinansAktier (USD) 2017
16-02-2017
Ændring af handelskoder for SEB Nordiske Aktier III 2017
14-02-2017
Ændring af startkurs i den underliggende aktiekurv for SEB FinansAktier (USD) 2017
23-01-2017
Ændring af Startkurs i den underliggende aktiekurv for SEB FinansAktier (USD) 2017

Nedsat sigtbarhed…

Sidste års præsidentvalg i USA har fyldt meget i overskrifterne. Ikke mindst fordi, udfaldet blev noget anderledes end ventet. Reaktionerne på finansmarkederne har, indtil videre, været forholdsvis beherskede, men usikkerheden er taget til. Markederne holder fortsat ”højde”, men sigtbarheden er ringe, så hvad så nu?

I usikre tider, kan det være sund fornuft, at sikre sig mod de værste tab, når man investerer. Garanti Invest udvikler løbende investeringsprodukter, som giver mulighed for at investere, f.eks. på aktiemarkedet, med begrænset risiko. Følg med her på siden og hold dig orienteret om nye investeringsmuligheder.

Nyheder fra Garanti Invest

Få alle de seneste nyheder fra Garanti Invest sendt direkte til din mail

Typiske spørgsmål

Klik dig frem til de spørgsmål, du måtte have om garantiobligationer via den omfattende "Spørgsmål og svar-liste"

Indholdet på denne hjemme-side er tænkt som generel information om garanti-obligationer og kan på ingen måde sidestilles med eller erstattes af økonomisk rådgivning. Garanti Invest A/S kan ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, som findes her. Garanti Invest A/S påtager sig endvidere intet ansvar for indholdet på de hjemmesider, der kan linkes til via denne hjemmeside.