Meddelelser

29-06-2016
Ændring af Startkurs for Kinesiske Aktier 2018
22-06-2016
Ordinær indfrielse for SI Emerging Markets VALUTA
03-05-2016
Ændring af Startkurs for SydEuropa 2018
15-03-2016
Ændring af startkurs i den underliggende aktiekurv for Kinesiske Aktier 2018
24-02-2016
Ændring af startkurs i den underliggende aktiekurv for HealthCare (USD) 2012-2017

Er festen forbi?

Efter flere år med kraftige kursstigninger, har aktiemarkederne verden over generelt været under pres på det seneste. Usikkerhed omkring udviklingen i Kina samt renteudviklingen i USA har over en bred kam sænket kurserne med 10-20 %.

De fleste aktiestrateger forventer imidlertid, at kursstigningerne kan fortsætte, om end i et lidt langsommere tempo end tidligere. De lavere aktiekurser kan dermed vise sig at være en rigtig god købsmulighed, men der er naturligvis også risiko for, at kursfaldene kan fortsætte.

Det kan derfor være en god idé at sikre sig mod de værste tab, når man investerer. Garanti Invest udvikler løbende investeringsprodukter, som giver mulighed for at investere, f.eks. på aktiemarkedet, med begrænset risiko. Følg med her på siden og hold dig orienteret om nye investeringsmuligheder.

Nyheder fra Garanti Invest

Få alle de seneste nyheder fra Garanti Invest sendt direkte til din mail

Typiske spørgsmål

Klik dig frem til de spørgsmål, du måtte have om garantiobligationer via den omfattende "Spørgsmål og svar-liste"

Indholdet på denne hjemme-side er tænkt som generel information om garanti-obligationer og kan på ingen måde sidestilles med eller erstattes af økonomisk rådgivning. Garanti Invest A/S kan ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, som findes her. Garanti Invest A/S påtager sig endvidere intet ansvar for indholdet på de hjemmesider, der kan linkes til via denne hjemmeside.