Meddelelser

03-05-2018
Ordinær indfrielse for SHB Europa Eksport 2018
06-04-2018
Ordinær indfrielse for Globale Aktier II 2018
25-01-2018
Ændring af startkurs for Kinesiske Aktier 2018
25-01-2018
Ændring af startkurs for Kinesiske Aktier 2018
03-01-2018
Ændring af startkurs i den underliggende aktiekurv for SHB Europa Eksport 2018

Investering med sikkerhedsnet…

Al investering er forbundet med risiko. Det har de senere års kraftige op- og nedture på aktiemarkederne med al ønskelig tydelighed illustreret. Og selv når der blæser milde vinde på finansmarkederne, er det jo ikke sikkert, det går som præsten prædiker. Det kan derfor være sund fornuft, at sikre sig mod de værste tab når man investerer.

Garanti Invest udvikler løbende investeringsprodukter, som giver mulighed for at investere, f.eks. på aktiemarkedet, med begrænset risiko. Følg med her på siden og hold dig orienteret om nye investeringsmuligheder.

Nyheder fra Garanti Invest

Få alle de seneste nyheder fra Garanti Invest sendt direkte til din mail

Typiske spørgsmål

Klik dig frem til de spørgsmål, du måtte have om garantiobligationer via den omfattende "Spørgsmål og svar-liste"

Indholdet på denne hjemme-side er tænkt som generel information om garanti-obligationer og kan på ingen måde sidestilles med eller erstattes af økonomisk rådgivning. Garanti Invest A/S kan ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, som findes her. Garanti Invest A/S påtager sig endvidere intet ansvar for indholdet på de hjemmesider, der kan linkes til via denne hjemmeside.