Meddelelser

29-06-2016
Ændring af Startkurs for Kinesiske Aktier 2018
22-06-2016
Ordinær indfrielse for SI Emerging Markets VALUTA
03-05-2016
Ændring af Startkurs for SydEuropa 2018
15-03-2016
Ændring af startkurs i den underliggende aktiekurv for Kinesiske Aktier 2018
24-02-2016
Ændring af startkurs i den underliggende aktiekurv for HealthCare (USD) 2012-2017

Dans på stedet

Udviklingen på flere af de førende aktiemarkeder har i år været en slags dans på stedet. Dvs. masser af aktivitet uden rigtig at komme nogle vegne. Den manglende retningssans skyldes blandt andet usikkerheden omkring vækstudsigterne i Europa, samt efterårets præsidentvalg i USA.

Usikkerheden hænger også sammen, at aktiekurserne er steget relativt meget i de senere år – i Danmark med over 20 pct. om året de seneste 5 år. Umiddelbart er der ikke noget der tyder på at festen er forbi, men der er naturligvis altid en risiko for, at vinden kan vende.

Det kan derfor være en god idé at sikre sig mod de værste tab, når man investerer. Garanti Invest udvikler løbende investeringsprodukter, som giver mulighed for at investere, f.eks. på aktiemarkedet, med begrænset risiko. Følg med her på siden og hold dig orienteret om nye investeringsmuligheder.

Nyheder fra Garanti Invest

Få alle de seneste nyheder fra Garanti Invest sendt direkte til din mail

Typiske spørgsmål

Klik dig frem til de spørgsmål, du måtte have om garantiobligationer via den omfattende "Spørgsmål og svar-liste"

Indholdet på denne hjemme-side er tænkt som generel information om garanti-obligationer og kan på ingen måde sidestilles med eller erstattes af økonomisk rådgivning. Garanti Invest A/S kan ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, som findes her. Garanti Invest A/S påtager sig endvidere intet ansvar for indholdet på de hjemmesider, der kan linkes til via denne hjemmeside.